Aurora Collection Resort

Aurora Collection Resort

Aurora Collection Resortin perusti vuonna 2021 Nicky Haldin. Nicky innostui luomaan täysin uuden konseptin, joka heijastaa hänen arvojaan. “Kohtelemme ihmisiä niin kuin haluaisimme itseämme kohdeltavan.” Aurora Collection Resortissa henkilökunta tekee aina parhaansa varmistaakseen, että vierailla on unohtumaton ja vaivaton oleskelu!

Toiminan ydin on luotettavuus Aurora Collection Resortin ja matkustajan välillä. Lomakeskuksen jokainen yksityiskohta on suunniteltu alusta loppuun laadukkaasti.

Aurora Collection Resort Ilme
Aurora Collection Resort verkkosivut

LÄHTÖKOHDAT

Aurora Collection Resort tarvitsi uudelle keskukselle ilmeen, logon sekä lomakeskuksen laatua vastaavan verkkopalvelun.

TAVOITTEET

Luoda ilme joka huokuu laatua ja kertoo tarinan. Ilmeen tulisi olla uskottava niin Suomessa kuin Ulkomailla, sen tulisi viestiä yrityksen arvoja ja toimia myös yksittäisenä elementtinä niin sisäisessä kuin ulkoisessakin viestinnässä. Verkkosivujen tulisi tukea uutta ilmettä. Alustaksi valikoitui WordPress 

MITÄ TEHTIIN

Suunnittelemme Aurora Collection Resort vahvan ja tunnistettavan logon vahvistamaan yrityksen brändiä. Suunnitelun lähtökohdaksi otettiin revontulet ja tarina niiden takana.

LOPPUTULOS

Laatua hehkuva ilme jossa logon kaari kuvastaa revontulien synnyn ketunhäntää. Varaukset hoituvat kätevästi uusien sivujen integroidun nettivarauksen ansioista.

Black Friday

Experience your Dream holiday in Saariselkä