Muksumassi verkkokauppa

Leikkimielisten ihmemaa Porissa, Raumalla ja verkossa jo vuodesta 1983!

Muksumassi on Suomen suurimpia alan yrityksiä,
Suomalainen lelukauppa josta löydät mahtavat valikoimat leluja, pelejä, lastentarvikkeita, lastenvaunuja, -rattaita sekä turvaistuimia! Muksumassi tarjoaa asiakkaileen 39-vuoden kokemuksella asiantuntevaa palvelua sekä mahtavan noin 15000 eri tuotetteen valikoiman.

muksumassi verkkokauppa 1
Muksumassi verkkokauppa

LÄHTÖKOHDAT

Muksumassin vanha verkkokauppa kaipasi pikaista uudistusta. Tuotekategoriat olivat sekavat ja tuotteiden hallinta hankalaa. Asiakkaat eivät oikein tahtoneet aina löytää kaupasta etsimäänsä ja tähän kaivattiin muutosta. Myös hakukoneoptimointiin sekä markkinointiin haluttiin lisää tehoa.

TAVOITTEET

Muotoilla verkkopalvelu uudestaan freesillä otteella. Tehdä käytetävyydestä ja käyttöliittymästä selkeä ja kohderyhmää palveleva. Tuotteiden hallinta tulisi olla jouhevaa ja kaikkeen sisältöön tulisi heöposti päästä käsiksi ilman suurempia koodaustaitoja. Alustaksi valikoitui WordPress & WooCommerce kombo.

MITÄ TEHTIIN

Palvelumotoilimme verkkopalvelun uudestaan. Suoritimme Ui&Ux-suunnittelun sekä rakensimme räätälöidyn teeman ja valikoimme toiveiden mukaiset toiminnot, myös vanhat tuotteet tuotiin uuteen kauppaan ilman manuaalista työtä. Toteutimme myös verkkokaupan hakukoneoptimoinnin jotta tuotteet löytyisivät asiakkaille paremmin myös Googlesta.

LOPPUTULOS

Tyylikkään leikkisät ja käytettävyydeltään huippuluokkaa oleva verkkokauppa, johon uusia toimintoja on helppo lisäillä tulevaisuudessa.

Muksumassi

Muksumassi, lelukauppa verkossa.