Basic-verkkokauppa

Basic-verkko-kauppa

Perus verkkokauppa edullisesti ja nopeasti. Etusivu, tuotelistaus, verkkomaksut, toimitustavat, yhteystiedot. Valmis 2-päivässä.

950 €

+35 €/ kk

Laajenna myymäläsi nettiin jo tänään!

Eikö kauppa tunnu käyvän? Myymälässä on hiljaista kuin hautuumaalla? Ei hätää, verkossa kauppa käy ja kassakone laulaa. Netti on siitä mukava paikka myydä että siinä ei ajalla ja paikalla ole merkitystä! Valikoima voi olla pieni tai suuri, sinä päätät!

Jos vielä mietit miksi?

Tässä pari syytä…

Nopeat ja näyttävät!

Latausajat mitatataan meillä millisekkunneissa! Verkkokaupat on testattu Googlen ja GTMetrixin härpättimillä! Kansainvälisesti palkitun suunnitelijatiimin visuaaliset viilaukset ovat viimesenpäälle tätä päivää. Hyvästi 90-luku!

Skaalautuvat ja laajennettavat

Responsiivisuus on meillä kiveen kirjoitettu! Sitä ei siis tarvitse selitellä. Sen sijaan meillä jokainen verkkokauppa on skaalattavissa myös toiminnallisuuksiltaan! Lisää vaikka ajanvarauskoneisto tai liitä osaksi verkkosivuja. Myös integraatioit eri järjestelmiin onnistuu.

Joo ihan kiva, mutta mitä myyn?

Verkkokauppa kiinnostaa?, mutta ei ole oikein mitä myydä? ei hätää meillä löytyy toimittaja esimerkiksi tekstiileille ja vaikkapa kahikupeille Brändätään teidän näköiseksi ja aletaan myymään! Kysy lisää jos tuotteet tuottavat sinulle harmaita hiuksia. 

Miten homma hoituu?

1.Täytä lähtöselvitys

Lyhyt lomake tarpeistasi ja tavotteistasi, sekä siitä mitä toimintoja tarvitset sivullesi.

2. maksa laskulla tai netissä

Maksa joko helposti verkossa tai laskulla. Laskulla lisäämme hintaan aina laskutuslisän +20€

3. valmis 24h sisällä maksusta

Kun maksusi on tilitetty, saat avaimen testiympäristöön johon on vielä mahdollista tehdä muutoksia.