Palvelut

Yhteensä yli sadan vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista.

Palvelut, jotka lihottavat tilipussiasi.

Palvelut, jotka lihottavat tilipussiasi.​

Onko markkinointisi optimoitu? Paisuuko budjetti? tähän jotain järkevää tekstiä. ei voida laittaa joka kohtaa kiinteää kk hintaa kun sellaista ei voi olla kaikissa palveluissa…

Emme tykkää käsitellä ongelmia (antaa negatiivisen kuvan?). Näemme ne haasteina, joihin löytyy ratkaisu.

Markkinointi

Tässä me olaan aika seppiä!
Onko mainostoimiston käyttäminen kallista? Konversio ratkaisee. Sinä määrittelet budjetin, me huolehdimme, että pysyt siinä.

Markkinoinnissa usein kompastutaan siihen, että ostetaan kallista mainostilaa, mutta tuotanto hoidetaan vasemmalla kädellä. Markkinointiviesti jää asiakkaalle epäselväksi. Mikä on sinun tavoitteesi? Me autamme saavuttamaan sen!

Digitaaliset palvelut​

Rakennamme kotisivut, verkkokaupat, aplikaatiot sekä räätälöidyt ratkaisut sinun tarpeittesi ja toivettesi mukaan.Konseptista valmiiseen tuotteesen asti.

Aina ei ole järkevää rakentaa koko taloa pitkästä tavarasta. Sen lisäksi, että se maksaa, vie se paljon aikaa. Joskus se talopaketti on järkevämpi ratkaisu. Katso avaimet käteen tuotteet, myös meiltä. Tunnistatko oman tarpeesi?

Näitä osteetaan nyt!

Pysy aallon harjalla ja kehityksen käjessä

Näillä säästät aikaa ja rahaa!

Tehosta avullamme oma ajankäyttösti.
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

DESIGN & PALVELUMUOTOILU

Suunnittelemme ja toteutamme tuotteita sekä palveluita, joita asiakas haluaa ostaa ja käyttää.
Palvelumuotoilun ja tarkoituksenmukaisen designin avulla voidaan kehittää nykyisiä ja uusia palveluita sekä parantaa asiakaskokemusta ja asiakastyytyväisyyttä. Ajatushattaralla on kymmenien vuosien kokemus digitaalisten ja fyysiten palveluiden muotoilusta sekä käytettävyys ja käyttöliittymä suunnittelusta.

Huolenpito & ylläpito​

Eikö aikasi riitä sivujen päivittämiseen, yskiikö verkkopalvelu? Voit ulkoistaa sivujen sekä teknisen että sisällöisen ylläpidon meidän nettilakkarille!

• palvelinratkaisut • tekninen ylläpito ( WordPress, WooCommerce, Drupal ) • verkkosivujen sisällön tuotanto • sosiaalisen median sisällöt • verkkokaupantuotteiden päivitys ja ylläpito • mainosmateriaalien suunnittelu