Tarvitseko brändinmukaiset ja yrityksen arvoja heijastavat

WordPress verkkosivut ?

Kun haluat yrityksellesi verkkosivut jotka palvelevat asiakastasi kaikkina vuorokauden aikoina, on Ajatushattara oikea valinta juuri sinulle.

Kotisivut yritykselle WordPress-verkkosivut

Miksi WordPress?

WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Sen osuus kaikista maailman nettisivuista on 64.2%. WordPress on täydellinen alusta kun toteutus noudattaa sille asettuja pelisäätöjä. Ajatushattara toteuttaa pienet ja suuret WordPress-verkkosivut kustannustehokkaasti, alan parhaiden normien mukaisesti.

Ajatushattarassa työskentelevillä ihmisillä on verkkosivujen rakentamisesta vuosikymmenten kokemus ja WordPress toteuttajista se on yksi Suomen kokeneimmista tahoista. Olemme tehneet verkkosivuja yhden henkilön yrityksisitä aina kansainvälisille pörssiyhtiölle asti. Koemme olevan vahvimmilla keskisuurissa sivustoissa mutta emme pelkää pieniä tai suuria haasteita. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä juuri teidän tarpeisiin sopivat WordPress-verkkosivut.

Meillä projektina toteutettu WordPress-sivusto asettuu hintaluokaltaan 2 000€ – 20 000€ välille, riippuen halutuista ominaisuuksista ja sen toteutukseen tarvittavan kustomointityön määrästä.

WordPress toteuttajia on maailma pullollaan, miksi siis valita Ajatushattara WordPress toteuttajaksi?

Tässä pari syytä…

digitaalinen kampanjasivu muurla

Verkkopalvelu ihmisiltä ihmisille

Jokainen projekti on omanlainen matka, joskus lyhyt joskus pitkä. Meillä jokaiseen toteutukseen suhtaudutaan pieteetillä, kaiken lähtökohtana on käytettävyys! Palvelusta muotoillaan eheä kokonaisuus, jossa jokainen palanen on tarkoin mietitty.

digitaalinen kampanjasivu muurla

Pixelin tarkkaa tekemistä

Kun suunnitelma on valmis puemme palvelulle sitä tukevan ulkoasun aikaa ja vaivaa säästämättä. Emme käytä valmisteemoja vaan jokainen verkkopalvelu on uniikki asiakkaan tarpeita vastaava tuotos.

digitaalinen kampanjasivu muurla

Tehokkuus

Meille tehokkuus tarkoittaa, että verkkopalvelu on toteutettu parhaalla mahdollisella tavalla, sivut toimivat nopeasti ja työ toteutetaan tehokkaasti, lapion nojailijat eivät meillä kauaa happane. Rakentamamme sivut saavat kodin niille optimoiduille palvelimille ja tietoturva on luokkaa Fort Knox.

digitaalinen kampanjasivu muurla

Läpinäkyvyys

Teemme sen mitä on sovittu, toimittamme palvelun silloin kun on sovittu ja laskuttamme sen summan joka sovittu. Emme laske jokaista minuuttia sekuntikellolla vaan keskitymme siihen että asiakas on tyytyväinen ja molemmat osapuolet voivat nukkua yönsä rauhassa.