Liikentoiminnan mukaan skaalautuva

WordPress Woocommerce verkkokauppa

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta. Sitä käyttää yli 28% maailman verkkokaupoista. Rakennamme räätälöidyt Woocommerce verkkokaupat yrityksille ja yhteisöille vuosien kokemuksella.

WooCommerce verkkokaupa​t

Pitäjän parhaat WordPress Woocommerce osaajat palveluksessasi

WooCommerce verkkokaupan perustaminen on täysin ilmaista, hinta muodostuukin verkkokaupassa käytetyistä, ostetuista lisäosista, räätälöinneistä sekä halutuista toiminnallisuuksista

Miksi siis ostaa palvelu ulkopuolelta kun sinulla on mahdollisuus rakentaa WooCommerce verkkokauppa​ itse? Verkkokaupan ensisijainen tarkoitus on myydä! Sen tarkoitus on olla sinun paras myyjäsi. Verkkokaupassa on myös maksutavat ja siellä käsitellään asiakkaittesi rahoja ja henkilötietoja, ei siis ole täysin sama kuka kaupan rakentaa ja kuka näitä tietoja käsittelee. Meillä on vuosikymmenten kokemus maksuratkaisuista maailman johtaville tahoille! Olemme toteuttaneet verkkokauppoja niiden alkulähteiltä alkaen joten tiedämme mitä teemme. Oli kyseessä sitten WooCommerce verkkokauppa​ tai jokin muu verkkokauppa alusta on yrityksen ilmeenmukainen ulkoasu sekä käyttöliittymä suunnittelu oleellinen osa verkkokaupan budjetoinnissa. Tässä WooCommerce verkkokauppa​ kiilaa kirkkaasti kilpailijoittensa ohi! Meillä verkkokauppasi käytettävyydestä ja ulkoalusta huolehtii palkittu tiimimme, joten käytettävyys ja ulkoasu kulkevat takuulla käsi kädessä. 

Sinä olet oman alasi huippuosaaja, miksi siis tyytyisit vähempään? 

”WooCommercen yksi suurimmista eduista on toiminnallisuuksien skaalautuvuus, integroitavuus sekä muokkausmahdollisuudet verkkokaupan ulkoasulle” 

Verkkokaupan laajuus tarpeen mukaan

Toteutamme niin yhden tuotteen kuin tuhansien tuotteiden räätälöityjä verkkokauppoja asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden mukaan. Ajatushattaran Verkkokaupassa voidaan myydä joko tuotteita tai palveluita, joten sinulla ei ole pakko olla kiinteitä tuotteita myynnissä, vaan voit myydä vaikkapa verkkokursseja, opetusvideoita tai palveluita.

Ajatushattaran  toteuttama woocommerce verkkokauppa mahdollistaa suoraviivaisen toteutustavan päästä alkuun oman verkkokaupan kanssa. Hyvin toteutettu, modulaarinen alustamme mahdollistaa verkkokaupan jatkokehittämisen liiketoiminnan vaatimusten ja kasvun mukaan, nyt ja tulevaisuudessa.

Meillä projektina toteutettu WooCommerce verkkokauppa asettuu hintaluokaltaan 5 000€ – 50 000€ välille, riippuen kauppaan halutuista ominaisuuksista ja sen toteutukseen tarvittavan kustomointityön määrästä.

Verkkokaupan ominaisuudet ja toiminnot

 • B2B, kuluttajakauppa tai molemmat 
 • Verkkokaupan toimitustavat 
 • Verkkokaupan maksutavat 
 • Kehittyvät ominaisuudet 
 • Räätälöitävä 
 • Monipuolinen sisällönhallinta 
 • Skaalautuva / modulaarinen  
 • Responsiivinen toteutus 
 • Monipuoliset tuotevariaatiot ja muunnelmat 
 • Alennushinnat, alennuskoodit ja kampanjat 
 • Tuotearvostelut 
 • Kattava myynnin raportointi 

Verkkokauppaintegraatiot ulkoisiin järjestelmiin

Woocommerce

Meillä on vuosikymmenten kokemus vaativista integroinneista. Oli kyse sitten tukkureiden varastosaldojen näyttämisestä, varasto tai kassaohjelmistojen yhdistämisestä verkkokauppaan, tai maksu- ja toimitustapojen lisäämisestä, meidän kauttamme se varmasti saadaan onnistumaan. Teemme aina tarkan teknisen määrittelyn ennen projektin aloittamista, jotta integroinnin toteutus olisi mahdollisimman kustannustehokasta. 

Ajatushattara