Onko sinulla markkinoiden paras tuote tai palvelu?

Entä Yritysilme tai logo?

Vastaako se tuottasi, yritystäsi tai palveluasi?

Laadukas, persoonallinen ja erottuva yritysilme antaa yritykselle kasvot ​

Laadukas, persoonallinen ja erottuva yritysilme antaa yritykselle kasvot

Yritysilmeen suunnittelu

Olemme suunnitelleet satoja yritysilmeitä erikoisille ja näköisille yrityksille. Suunnittelun lähtökohtana on tehdä kohderyhmää puhutteleva, strategisesti harkittu yritysilme, joka tuo toimintaan erottuvuutta, varmuutta ja uskottavuutta, sekä ulkoisesti että sisäisesti. 

Yritysilmeen tai organisaation ilmeen uudistus

Yritysilme on usein oman aikansa tuotos, myös hyvin palvellut logo kaipaa joskus päivityksen tähän päivään. Ilmeen uudistuksen voi tehdä joko luomalla täysin uutta uudella näkökulmalla tai sitten kiillottaa ja kirkastaa ilme, vanhaa kunnioittaen. Suunnittelijoillamme on satojen vuosien yhteenlaskettu kokemus brändinrakentamisesta sekä puhuttelevien ja laadukkaiden ilmeiden luomisesta.  

Yritysilmeen suunnitteluprosessi

Yritysilmeen suunnittelu alkaa aloituspalaverissa, jossa käymme läpi projektin taustat, asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Hyvä yritysilme heijastaa yrityksen strategian visuaaliseen muotoon – se näyttää mihin yritys uskoo, mitä se tekee ja mitkä ovat yrityksen arvot. Hyvä yritysilme on tunnistettava, tunteita herättävä, mieleenpainuva ja erottuu kilpailijoista edukseen. Onko sinulla markkinoiden paras tuote tai palvelu? Anna sen näkyä* 

”*Niin on, jos siltä näyttää.” Urho Kekkonen 

Brandbook on ohjeisto ilmeen käyttöön

Brandbookissa on määritelty yrityksen värit, typografia sekä kuvien, ikonien ja merkin käyttö. Mukana on myös esimerkkejä ilmeen sovelluksista. Ohjeiston avulla yrityksen visuaalinen ilme loistaa johdonmukaisesti kaikissa kanavissa. Toteutamme selkeitä Graafisia ohjeistuksia –Brandbook– yritysten käyttöön, vuosien kokemuksella.

Kiinostuitko?

Hyvä! niin mekin.

Meiltä et saa pelkkää perus-settiä tai stock-kuvilla rakennettua räpellystä.
Jokainen logo, tuotemerkki ja yrityilme suunnitellaan käsityönä. Se on uniikki taideteos, kohderyhmää puhutteleva, strategisesti harkittu kokonaisuus joka tuo toimintaan erottuvuutta, varmuutta ja uskottavuutta, sekä ulkoisesti että sisäisesti.
 

Ajatushattara